Sobre Galan
 Història
 Localització
 Avís legal
GALAN és una empresa dedicada al disesy, desenvolupament i fabricació de maquinària per a la filatura, retorçat i bobinat de tot tipus de matèries naturales i sintètiques
Des de 1940, hem anat creixent dins i fora de les nostras fronteres gràcies als nostres principis bàsics: Entusiasme, experiència, innovació i tecnologia.

Els nostres equips estan destinats a títols mitjans i gruixuts per a la fabricació de cordas d'ús agrícola, industrial, esportiu (escalada i nàutica), així com xarxes de pesca, gespa artificial, catifes i moquetes, mànegues contra incendi, fils de cosir, geotèxtils, transport bandes i moltes altres aplicacions.
 
Compromís
La satisfacció del client és la nostra principal prioritat.

Treballem per a oferir i desenvolupar solucions a la mida de les seves necessitats.
Tecnologia pròpia
El departament d' I + D de l'empresa treballa exclusivament per a trobar millores i idees innovadores. Aquesta filosofia, juntament amb una àmplia experiència i know-how, ha donat lloc a una família de retorcedores i bobinadores d'última generació.

Les màquines GALAN es coneixen per la seva fiabilidad i llarga vida útil. Estem a l'avantguarda de les últimes novetats en tendències de la indústria.
 
Marca registrada
GALAN és una marca registrada exclusiva de la Societat Galan Textile Machinery, S.L.
 
 
Qualitat certificada
TÜV CERT certifica que la companyia Galan Textile Machinery, S.L. compleix amb la normativa DIN EN ISO 9001:2000 per al disseny i fabricació de màquines per a filatura, torçat i bobinat.

Tots els notres productes compleixen amb la Norma Europea CE.
és una marca registrada
de la societat Galan Textile Machinery, S.L.
Aquesta web utilitza galetes tècniques pròpies, i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris. Algunes funcionalitats d'aquesta web podrien no estar disponibles sense aquestes galetes. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. X